The Margeret

A BORIBIANKA márka a The Margeret kollekció megalkotásához a természetben fellelt, egyedülálló textúrákból és finom, organikus formákból merítette az inspirációt.

A textúra

Az ékszerek tervezése során elsődleges szempont volt, hogy a hosszasan kikísérletezett textúra harmóniában legyen az ékszerek dinamikájával. A magyar erdők színes képi világából merített ívek és a rusztikus textúra adja az ékszerek modern eleganciáját.

A megmunkálás

A The Margeret kollekció minden darabja a tervezői asztalon születik, Bori Bianka gondos kezei által. Az ékszerek kialakításánál a tervező figyelembe vette a kényelmet és a hordhatóságot, ezért az ékszerek légiesen könnyűek.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.
Ünnepeljük együtt a Föld Napját!
Ha április 22. - 30. között vásárolsz TOTEM - karkötőt mi minden eladott darab után 3 500 forintot felajánlunk egy természetvédelemmel foglalkozó alapítványnak. Vásárlásod során írd oda a megjegyzésbe, hogy Te milyen szervezetet támogatnál. #együttaföldért
Ünnepeljük együtt a Föld Napját!
Ha április 22. - 30. között vásárolsz TOTEM - karkötőt mi minden eladott darab után 3 500 forintot felajánlunk egy természetvédelemmel foglalkozó alapítványnak. Vásárlás során írd oda a megjegyzésbe, hogy Te milyen szervezetet támogatnál. #együttaföldért