BORI BIANKA

A TERVEZŐ

Bori Bianka, a BORIBIANKA márka tervezője ötvös és aranyműves végzettsége mellett eredetileg közgazdász. Nagy álmát megvalósítva került közel az ékszerek világához, ahol fő inspirációit az épületek tömege és vonalai, az északi, skandináv enteriőrök letisztult tárgyai, a természet magával ragadó hangulata, a növények és kőzetek apró részletei, valamint az űr és a világegyetem mélysége jelentik.

Bianka minden kollekcióban eltérő érzésekből és inspirációkból merítkezik. Munkájára jellemző a nemesfémek és különböző ásványok ötvözése, limitált darabszámos kollekcióinak minden ékszere saját keze által készül. Az egyedi megrendelésekre kihívásként tekint, számtalan jegy- és karikagyűrű, valamint különleges darab született már tervezői asztalán.

A MÁRKA ESSZENCIÁJA

A BORIBIANKA nő számára az ékszer nem kiegészítő, hanem a testének kiterjesztése. Ékszereink univerzális módon idomulnak érzelmeidhez, hangulatodhoz, vagy stílusodhoz is.

A BORIBIANKA kollekcióit viselő nő nem fél vállalni erejét és sebezhetőségét, bátran megmutatja, ki ő valójában és tudja, hogy az ékszer nem pusztán alkalmi viselet. Darabjaink kialakításukban és gondolatvilágukban is tökéletesen illeszkednek egy otthon eltöltött csendes délutánhoz, de akár egy érzelmekben gazdag randevúhoz is.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.
Ünnepeljük együtt a Föld Napját!
Ha április 22. - 30. között vásárolsz TOTEM - karkötőt mi minden eladott darab után 3 500 forintot felajánlunk egy természetvédelemmel foglalkozó alapítványnak. Vásárlásod során írd oda a megjegyzésbe, hogy Te milyen szervezetet támogatnál. #együttaföldért
Ünnepeljük együtt a Föld Napját!
Ha április 22. - 30. között vásárolsz TOTEM - karkötőt mi minden eladott darab után 3 500 forintot felajánlunk egy természetvédelemmel foglalkozó alapítványnak. Vásárlás során írd oda a megjegyzésbe, hogy Te milyen szervezetet támogatnál. #együttaföldért